Barvember

Leave your answers as a comment

Comments

Brooke

1. £6 change
2. Mo has 8 Eva has 32

Selma

1. She gets £6.
2. Mo has 8 Eva has 8×4=32.

Zara

1. Total of what lola spent 5+9= 14
Change she shoukd get 20-20-14= 6
£6 change

2. Mo has 1 blog and eva has 4 blogs
1+4=5
They both got a toatal of 40 counters.
40÷5=8
Each blog has 8 counters.
Eva has 4 x as many as mo 8×4=32.
Mo has 8 counters.
Eva has 32 counters.

Eben

1. £6 change
2mo = 8 Eva = 32

Chloe

1. 20-14=6
2. eva =32 – mo – 8 – I used circles to help me.

Maddison

1) £6
2) mo 8
Eva 8 8 8 8 = 32

Worksheet in Maddison book bag.

Send a Comment

Your email address and last name will not be published. Required fields are marked *

Only PDF's & images (PNG/JPG/GIF) can be uploaded
Comments will not appear until they have been moderated.

Mrs Lowrie

Year 2 Teacher

I’m Mrs Lowrie! I have worked at WCPS for over 10 years and it is one of my favourite places to be. I love teaching the amazing learners of Worsbrough Common Primary School but I also love to learn new things myself - just like you! At home, I have a lovely little boy and I enjoy spending time with my family and friends and going for long walks.