Comments

Harythuvaan

1: 2 foot balls cost =12
1 pairs socks cost =08

2. Box B has= 72
Box A has = 72/3=24

Eben

1= £8 for the socks
2= box A has 48 counters

Zara

1. The cost of 2 footballs is £12 because 6+6=12.
The pair of socks costs £8 because 20-12=8.
2. Box B has 72 counters and has 3/4 of counters.
72÷3= 24 counters which is 1/4.
To find the counters in box A, we need to take away 24 counters from 72.
72-24=48
Box A had 48 counters at the start.

Maddison

Here’s maddison answers!

Selma

1. The socks are £8.
2. In Box A 48.

Daryl

Socks = £8

Box A= 48 counters.

Selma

1. The socks are £8.
2. 72/3= 24

Send a Comment to Eben Cancel reply

Your email address and last name will not be published. Required fields are marked *

Only PDF's & images (PNG/JPG/GIF) can be uploaded
Comments will not appear until they have been moderated.

Mrs Lowrie

Year 2 Teacher

I’m Mrs Lowrie! I have worked at WCPS for over 10 years and it is one of my favourite places to be. I love teaching the amazing learners of Worsbrough Common Primary School but I also love to learn new things myself - just like you! At home, I have a lovely little boy and I enjoy spending time with my family and friends and going for long walks.